Unsupported Screen Size: The viewport size is too small for the theme to render properly.

About

KeiraUn Barcelona tröja Shasta

Atletico Madrid tröja

Harry Kane har bytt ut sina siktar mot att göra 200 Premier League-mål och tror att han kan komma dit snabbare än hans århundrade för Tottenham Hotspur.
Spurs-anfallaren hävdade sitt 100: e toppmatch med 95-minuters straff i söndagens dramatiska 2-2-rubbning mot Liverpool. Kane är den näst snabbaste spelaren för att nå milstolpen, vilket gör det i 141 Premier League-mål. Alan Shearer håller rekordet med 100 mål i 124 matcher medan Sergio Agüero i tredje tog 147 matcher för att slå ett hundra.
Efter att ha accepterat applåder och ett speciellt beställt par stövlar från sina Tottenham-lagkamrater på Anfield, vände Kane omedelbart sitt fokus till 200 ligamål för hans pojkeklubb. Och han är övertygad om att hans mål-poängsats kommer att öka under de kommande säsongerna.
Kane sa: 200 mål måste vara syftet och förhoppningsvis snabbare Roma tröja än jag kom till 100. Det är trevligt, jag ska njuta av tillfället, men låt oss se hur många jag kan få i år och gå därifrån. Förhoppningsvis kan jag bli bättre och bättre. Jag är 24 år gammal, det är inte ung men det är inte gammalt så jag har fortfarande mycket att lära mig göra. Jag känner att jag får mer erfarenhet år efter år och jag känner att jag blir starkare och mer fysisk och förhoppningsvis fortsätter det. Jag kommer alltid att fortsätta försöka jobba hårt och bli bättre.
Newcastle United rejste en staty utanför vid Juventus tröja St James Park i kännedom om Shearers exploits. Kane får inte bli odödlig i Tottenham ännu – Jag tänker inte på en staty, jag tänker bara på vad som är bäst för laget, Bayer Leverkusen tröja insisterade han – men anfallaren erkänner att han drivs av utmaningen att fortsätta ligan målgörare.
Jag har sagt det från första gången jag satt på scenen, tillade han. Det är vad som skiljer bra spelare från bra spelare: kan du göra det konsekvent år efter år? Kan du bli bättre och bättre när människor inte förväntar dig att? Det är vad jag har gjort hittills och det är vad jag kommer att fortsätta att sträva efter att göra. Det är alltid min tankegång att aldrig släppa upp. Det är en kort karriär och jag ska försöka göra så mycket som möjligt i det.
Liverpool försvarare Virgil van Dijk anklagade Kane för att dyka för den första av två omtvistade straff på Anfield, en som han missade, men Englands internationella var fast att han fouled av målvakt Loris Karius.
Han förklarade: Han har dök, han har i vägen och jag är en spelare, jag kommer inte att hoppa ur vägen för att det är fotboll. Jag har definitivt känt kontakt och jag har gått ner. [Erik] Lamelas en jag trodde att linjemannen visade fantastiskt karaktär för att ge det, eftersom mycket hände för den första med linjeman så att det var en enorm straff och det var ett straff.


Public Group
Active 7 months ago